Hoppa till innehåll

Mor, p-picnic, matte, franska…

Igår var det alltså Mors Dag och pappa och jag gick ut i trädgården och plockade blommor på morgonen, som vi brukar. Sen fixade vi lite kaffe och mackor och uppvaktade mamma på sängen. Av mig fick hon även två broscher.

Lite senare kom Ellinor och hämtade mig och så åkte vi till Maria i Bettna för att ha picnic. Vi höll oss där och hamnade inte i Flen som det halvt om halvt var tänkt… Vi hade p-picnic vid sjön med Piroger, Pannkakor och Paj. Det var jättemysigt. Och så tittade vi på diverse skumma filmer… Four Rooms, Allt du skulle vilja veta om sex men varit för skraj att fråga om, och så vår egna Sandlådan. Mätta och belåtna blev vi!

Idag skulle jag egentligen ha varit helt ledig, men jag blev tvungen att åka till skolan för att bevisa att jag är värd ett MVG i matte E… och i skolan träffade jag Mattias också, det var trevligt.

Efter skolan köpte jag balhandskar med mamma… och sen gick jag över till Kristin för att hjälpa Tomas med en franskauppgift! Roligt att se vår gamla fina bok Chouette…

Ledig imorrn!! Ska ringa till Swebus och undersöka vad det kostar att åka till Örebro! :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *