Skip to content

Dränkt och pannkaksosig

Idag har jag bland annat stekt pannkakor… Dels som vi åt nu, dels att ta med på utflykt imorrn. Vi ska göra Flen!! :)

Mjölken tog slut och dessutom behövde vi grädde, så jag blev tvungen att gå och handla innan vi kunde äta… när jag öppnade dörren vräkte regnet ner, så jag letade upp ett paraply… men när jag åter öppnade dörren hade det lugnat sig, så jag tänkte att jag nog klarade mig. Men givetvis tilltog regnandet redan efter några meters promenad.

Innan jag kunde handla var jag tvungen att gå till bankomaten. Ok… så jag passerar ICA Kronhallen och kommer till Östers bankomat. STÄNGD. Jahapp. Fortsätter traska allteftersom regnet tilltar… första bankomaten på Väster… STÄNGD. Fan. Redan dränkt-katt-status. Turligt nog var bankomaten längst ner på Väster, på andra sidan stan, öppen. Sen var det bara att gå tillbaks igen, genom den blöta, näst intill folktomma stan… och sen kunde jag handla tre liter mjölk, 3 dl grädde och en burk kidneybönor.

Behöver jag säga att jag var dyngsur in på bara kroppen när jag kom hem?

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *