Hoppa till innehåll

KALAS

Nu har jag inte nätat på flera dagar, men eftersom det har hänt så mycket får det bli separata entries i alla fall. Så det ser ut som att jag har skrivit varje dag. :)

I fredags var jag och Ellinor på Kalas i Eskilstuna. Ja, KALAS alltså… med Teddybears, Sahara Hotnights och Kent. Vi åkte dit med bil på små slingriga vägar och gjorde ett stopp i en hiskelig presentaffär i Malmköping. På stora plakat gjorde innehavaren gällande att man där kunde inhandla sina julklappar i form av prydnadssaker och tepåsfat. Givetvis var vi tvungna att stanna. Hiskeligt gräsliga föremål hade de…

Sen tänkte vi “göra Eskilstuna” också, men det var inte så enormt mycket tid kvar, så efter att vi kollat att vi visste hur man tog sig till Isstadion traskade vi runt på stan lite bara. Sen tänkte vi vara originella, så då åt vi på McDonalds.

Klockan 6 ställde vi oss i en kö utanför området och blev så småningom insläppta och bytte ut våra biljetter mot jättefula armband, ytterst lika Gröna Lunds åkband… Dessutom satte killen fast dem jättehårt, så att vi nästan fick blodstopp i våra stackars armar.

Sen gick vi runt och tittade lite, åt godis som telia mobile bjöd på, satt i baren, tittade på en dansuppvisning med mera. 19.30 var första konserten, ett litet lokalt band som hette Razier. De var faktiskt betydligt bättre än vad vi hade tänkt oss, så vi stod där under hela spelningen och diggade, med öronpropparna på såklart. Klockan 8 var det dags för Teddybears, och senare Sahara Hotnights, och ännu senare Kent. Trots att jag faktiskt gillar både Kent och SH tyckte jag nästan ändå att Teddybears var den mest givande konserten… De var i alla fall lite roliga, kastade frukt på publiken och hade roliga gäster och sådär. Sahara Hotnights var jättetråkiga, ungefär som jag mindes dem från Hultsfred… “Hej, det är vi som är Sahara Hotnights. Nu ska vi spela en låt som heter så här.” *musik* *applåder* “Tack”. Och inget mer liksom… Kent var bra såklart, även om det var lite väl trångt ibland. Bitvis lite segt också, men jag blev överlycklig när ett av extranumrena visade sig vara Blåjeans!!! :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *