FEST

Givetvis måste man ju ha fest när man har FF två veckor. :) Med discokula och allt, tyvärr lite offside, ute vid toan…

Inledde dagen med att färga håret igen, eftersom det såg så himla sunkigt ut… Nyansen hette Mahogny den här gången. Det var tänkt att bli brunt med lite röda inslag, men blev snarare rött med lite lila inslag. :) Dessutom kanske inte helt jämnt fördelat… Nåja… men jag kan låtsas att jag bara är ung och djärv. :) Dessutom kan jag nog ha i nåt nytt snart om det skulle kännas lämpligt.

Vi hade så pass tur med vädret att det gick att inleda festen med lite grillning och kubb. Men så småningom fick vi kapitulera för regnet och dra oss inåt. Vi drack lakritsshots, spelade spel som Rasmus Nalle och Pim Pam Pet, samt lekte en egen variant av snurra flaskan… och gjorde diverse andra mystiska saker.

Jag hade på mig min tröja i storlek 110-116 och givetvis bytte jag tröja med David ett tag. Den var lite kort på honom, men jag tyckte att det var kul. Hehe, stackars grabb.

Jag tyckte att det var en trevlig fest… fast vet ni hur jäkla svårt det är att stoppa in ett täcke i ett påslakan när man är onykter… ujujuj… :)

Tror att det var sammanlagt 25 pers på festen, även om några av dem inte stannade så länge. Det var en i stort sett städad tillställning också, inte alltför jobbigt att städa efteråt. Så jag är nöjd. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *