Hoppa till innehåll

Ingela

Dagen efter festen skulle jag möta Ingela vid tåget 14.30… vilket blev en aning stressigt. Nattgästerna dröjde sig kvar ungefär till den tiden (tog ett tag för någon viss person att kvickna till…), så en minut i halv hoppade jag på cykeln och cyklade som en liten gnu mot stationen. Hann hyfsat i tid i alla fall, hon hade inte hunnit så mycket längre än av tåget.

Ingela är alltså min gamla mellanstadiebästis, som bodde här i några år, innan hon återvände till Täby.

När vi kom hem var jag tvungen att röja lite efter festen, i regnet såklart… men det tog inte alltför mycket tid. Sen handlade vi och pantade gräsligt många burkar. Hemma lagade vi mat och tittade på TV-versionen av Liftarens Guide Till Galaxen. Vi tog en paus och gick ut och klev lite, eftersom vädret hade skärpt sig lite.

Idag måndag gick vi på stan lite och så och sen åkte hon hem 16.25. Då var jag jätteduktig och gick till körskolan och bokade nya lektioner… har inte kört sedan den 15 september. Jättepinsamt. Jättejobbigt. Jätteläskigt. Usch.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *