Hoppa till innehåll

Karnevalsyra!

En vecka har förflutit… jag har jobbat med staket, varit på Friskis, kört bil, pluggat körkortsteori… och varit på systemet! :)

I fredags var det förfest hos Frida i Rosenkälla och efter det var det väl meningen att vi skulle gå ut. Det var skumdisco på Penny och allt möjligt. Men vi stannade rätt länge och sen hamnade vi hemma när vi skulle lämna grejer…

Igår var själva karnevalstågsdagen, så givetvis var vi ute på stan och trängdes med halva världen ungefär. Halvnakna tjejer i mängder och stora mellanrum i tåget, inget särskilt intressant egentligen. Kul att se det fåtal människor man kände som hade klätt ut sig.

Sen glajdade vi runt på stan och träffade folk, jag hade mina rosa renhorn och David hade min Jämtlandsmössa. :) Vi kollade lite på Action 69, som hans bror spelar i, köpte lakritsremmar, lotter och korv… en komplett karnevalskväll. Och nu är jag alldeles ensam. David ska vara på Gotland i en vecka… nu får jag väl lite tid till körkortsteori, hemsida med mera. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *