Hoppa till innehåll

Okej, så här ser mitt liv ut…

Oj, jag har inte varit online ordentligt på jättelänge, så jag har inte skrivit på ett tag. Tja, jättelänge med MITT mått mätt i alla fall… (älskar det uttrycket bara för att det blir så många m-tt… mitt mått mätt…)

Mitt liv just nu följer ett ganska bestämt mönster… På morgonen har jag kanske en körlektion och sen går jag till farfar och skrapar, borstar, oljar och målar staket. Där äter vi lunch tillsammans, ofta “Kyckling i Örtagårdsssås”, en färdigrätt som faktiskt är helt okej. Sen diskar jag och efter det fortsätter vi med staketet. När jag kommer hem kallar jag på David och så hittar vi på någonting. Sen sover vi. Friskis och körkortsteoriplugg blir det alldeles för lite av, men jag ska försöka ändra på det.

Jag är fortfarande sämst på att köra bil…

Jag har färgat håret igen, jättemörkt den här gången! Jag har varit ute och åkt båt med mina landkrabbeföräldrar och farfar… Det var första (och hittills enda) gången jag såg båten mamma och pappa köpte för några veckor sen. Det är en liten motorbåt med sovplats för 3-4 pers. Hon heter Lisen. Jag fick den stora äran att klänga runt på henne och svabba fönster, lite trixigt faktiskt, särskilt när det gungade lite extra… Vi var på en jättesöt liten ö där det fanns lite hallon… jag var den enda som vågade mig i vattnet, förrutom att farfar råkade blöta ner fötterna lite. Mamma råkade också ut för ett missöde, ramlade på klipporna på nåt mysko vis och skrapade upp ovansidan av handen… usch… jaja. Övning ger färdighet, snart kanske det börjar gå smidigare. :)

David och jag har bland annat varit på Obs! och hälsat på Fredrik, hyrt The Matrix (han mobbar mig för att jag somnade och vaknade och ställde mysko frågor…), varit på Penny och i hamnen… och nästan bäst av allt, vi var på McDonalds och köpte Oreo McFlurry!!!! Hade med oss en liten påse med krossade kakor (det såg ut som blomjord ungefär) och bad dem hälla i. :) Jättemumsigt!!!! Det är så McFlurry ska vara!

Vi har även lekt med lego på Lindex. Men vi blev snart bortkörda av en bestämd ung dam som med sur min påpekade: “Hallå!! Stora får inte bygga här!!” :) Hon var obeveklig, vi fick inte ens leka litegrann. :)

Igår hade vi pysselstund med Kristin och Veronica. Vi gjorde jättefina inbjudningskort till vårt mackgrillparty med officiellt hejdå till alla som ska åka bort i höst…

Nu ska jag traska bort till Christian med ett sånt inbjudningskort… var ju dessutom ett litet tag sedan man såg honom!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *