Hoppa till innehåll

Helena 20 år!

Igår fyllde jag år. 20 år. Inte illa när man ser ut som 12. :)

Blev uppvaktad på sängen av gravt jetlagstörda föräldrar, fick blommor, hårtork, halsband och parfym i byggsats… Jo, seriöst, man skulle plocka ihop en massa skumma delar till en mysko flaska…

Sen gick föräldrarna och sov igen och var alltså inte särskilt behjälpliga i kalasförberedandet… men jag kallade på förstärkning i form av David och vi lyckades handla och göra tårtor innan klockan 4, då folk skulle komma.

Solen sken snällt hela dagen faktiskt, så vi kunde sitta ute och äta tårta, det var nästan bästa presenten. Annars fick jag en jättefin hjärtformad lampa av David, pengar av farfar, en tröja (insidergrej…), en tia-lott och en leksaksbuss av Kristin, bok och sudd av Maria, och en jättefin tröja av Ellinor… med Pulvret… i storlek 120… :)

Det är trevligt att fylla år. :)

På kvällen gick vi till Kristin för att äta hallon och ha förfest innan hon och jag skulle gå ut på Penny. De har ju 20-årsgräns där på lördagar, så jag var ju bara tvungen att gå dit. Men när vi kom räknade vi till 12 andra gäster… vi stod ett tag på ett tomt dansgolv och dansade runt vår hallonburk som vi hade med oss… virvlade runt lite i wienervals också… men vi stannade inte så värst mycket längre sen. Vi tänkte ha “mellanfest” hos Kristin och sen dra till Lotsen, men när vi hällt i oss lite mera lakritsshots kom vi på att vi nog sket i det… så jag gick hem och ringde efter David i stället… :)

I dag firar vi f.ö. månad… och det gjorde vi genom att lägga färdigt pusslet. :) :) :) Och sen skulle han spela golf såklart. Suck. Det regnar ju till och med.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *