Hoppa till innehåll

Jones soda med mera!

I natt la jag och David pussel jättelänge. Jättefint pussel. :) :)

Jag trodde ju att föräldrarna skulle komma igår… men det var ju idag!! Så jag fick lite extra tid att förbereda mig mentalt och sådär… Idag har jag skrapat staket och hållit på och vid sjutiden kom så föräldrarna hem. De hade med sig en massa fina amerikanska godbitar som jag hade önskat mig… Oreos, Jell-O, m&m (tyvärr inte peanut utan peanut butter, men iaf…), Jelly Belly Beans… och underbarast av allt: JONES SODA!! En Cream Soda och en Green Apple… jag blev jätteglad! Och så fick jag lite kylskåpsmagneter till min samling, eftersom jag började samla precis EFTER det att JAG varit i San Fran, Las Vegas och Grand Canyon….

Nu ska jag gå och titta på Ally…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *