Hoppa till innehåll

Sista föräldrafria dagarna…

Här sitter jag och väntar på att föräldrarna ska komma hem. Har tvättat och diskat och donat… suck…

I tisdags var jag på friskis, ett Jimmypass, vilket alltid är trevligt. Fast det var rysligt varmt. På kvällen fick jag besök av Anders, FC och David.

På onsdagen regnade det, så det blev inget montera staket utan dammsuga golv i stället… Slutade dessutom tidigt, så David och jag stekte pannkakor och tittade på video. :) Idag blev det inget jobb alls, jag och David gjorde kycklinggryta och lite så, sen skulle han iväg och spela golf, men jag följde honom hem och fick se var han bor oxå…

Nu sitter jag och har ångest för att jag inte har orkat dammsuga köksgolvet eller stryka skjortor… :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *