Hoppa till innehåll

MACKGRILLPARTY

Igår hade jag mackgrillparty, ett avskedsparty för alla som sprids för vinden i höst. 16 pers av de inbjudna dök upp, det var alltså jag, Kristin, Veronica, Johanna, Fredrik, Maria, Micke, Maria, Madde, Tommy, Pontus, Henke, Sara, Jenny, Matilda och Daniel.

Vi grillade alltså mackor, i tre mackgrillar och en ugn. Det var trevligt och gott. Sen vankades det glass med chokladsås, strössel, banan och maränger. Mumsigt.

Jag fick paket. :) Maria och Micke hade med sig presenter till lite folk. Jag, the partyperson, the festfixare med stort F, fick ett jättefint kort + en drinkpinne och drinkhjärtan (såna man fryser… vätska i…). :) :)

Och Veronica hade klippt håret kort precis innan festen!! Hon som hade massor av hår när vi handlade tidigare på dagen… :) Fast det blev faktiskt jättefint, det passade henne så att det kändes naturligt nästan med en gång.

Det var en trevlig fest, även om det blev vääääldigt mycket disk. Som tur var fixade vi i ordning ganska mycket redan igår. Jag var inte ens onykter så att jag kände av det, så jag var ganska ordningsam.

Efteråt tittade Johanna och jag på häääärlig 80-talsfilm – G – till klockan 4 ungefär. Det bästa är nästan reklamen innan filmen… :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *