Hoppa till innehåll

Psöndag med Maria och Ellinor… och David!

Igår var det psöndag. Jag, Maria och Ellinor skulle nämligen Pyssla, äta Pizza och Pela Pel. :) Dessutom skulle vi fira Ellinors födelsedag, vilket var Marias och min hemlighet… Maria kom alltså tidigare än Ellinor och vi förberedde firandet fint (oooh, allitteration). Vi bakade en rulltårta, som vi fick kalla p-rulle för att den skulle passa in i ptemat… :) Dessutom gjorde vi en jättefin upphängning av presenter och grattiskonstverk på ett skåp i köket. Ellinor fick en sats skumma utklädningsskämtsaker (eftersom hon är lite för snygg), en jättebra pixibok och en t-shirt som hon fick stryka på ett eget motiv på. Jag och Maria hade också fixat varsin tröja, så vi satt alla tre och bläddrade i barnböcker efter fina motiv. :) Jag och Ellinor hittade fina bilder med Max, Maria tog ett med den vilda bebin. Tröjorna blev jättefina, över förväntan faktiskt!

Nästa trevliga sak på söndagen var att David kom hem från Gotland, tidigare än beräknat… Det var ju meningen att han skulle komma idag, men de hade kommit med en tidigare båt. Jag fick ett par jättefina Gotlandsstrumpor i present… :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *