Getingbon ska man inte sätta sig i!

Oj, nu har jag visst inte skrivit på en vecka igen, och jag har en del att skriva, så jag delar upp det i några olika rubriker…

Jobbade måndag-onsdag och sen fick jag min välbehövda semester… min stackars hand har nästan hämtat sig nu när den har fått vila.

I onsdags gick David och jag för att titta på filmvisningen vid ån… vi satte oss uppe på vallen vid slottet, la ut en filt och började picknicka så smått i mörkret. Smidigt nog hade vi satt oss i ett getingbo… eller okej, åtminstone tillräckligt nära för att de små rackarna skulle bli lite syrak. Anfallet började rätt lugnt med att jag kände nåt som flög in i min kind och att det brände till lite… jaha… tänkte väl inte så mycket mer på det. Men sen sa David att det satt nåt mörkt på mitt byxben och när jag försökte peta bort detta något med ett grässtrå brände det till som FAN. Sen fick jag dessutom ett rejält stick långt upp på insidan av låret… och i samma stund började även David skutta runt och utstöta plågade ljud… han hade fått in en under tröjan!!! Han fick tio ilsket röda, smärtande bett på överkroppen… jag klarade mig med en ca 4-5 stycken totalt och det var bara det på insidan av låret som var riktigt plågsamt.

Vi hann inte se mycket film utan gick hem och la is på våra sargade kroppar i stället…..

Har aldrig fått getingstick förut. Men nu vet jag att det blir brännande bölder med blodiga hål i mitten och att det när man väl fått ett stick känns som att någonting sticker där hela tiden… aj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *