William, Veronica och KRÄFTSKIVA

I fredags var jag och Johanna på stan och shoppade lite presenter till Veronica. Sen träffade vi Veronica och fikade på Hellmans också. Senare på dagen var det dags för Williams tvåårskalas med familjen och David och så. Det var jättevarmt i Johns och Ullis lägenhet, så vi sprang ut på balkongen titt som tätt… där tyckte även William om att vara… och han sprang runt David och mig tills han blev alldeles yr… :)

På lördagen fixade Johanna och jag Veronicas au pair survival kit och slog in presenter och sen gick vi till henne och åt tårta. :) Survival kitet bestod av öronproppar mot skrikande barn, kondom vid sam…spel med förföriska belgare, ordbok för ökad vältalighet och fotografi på nära och kära (dvs mig och Johanna… tillsammans med Veronica på en bild från Hultsfred, förstorad och satt i ram med hjärtan på), när hemlängtan blir för svår. Dessutom fick hon ett jättefint band med barnhits, en StarWars målarbok, ett block, kuvert och pennor.

Sen var det alltså dags att göra sig redo för kräftskiva ute på Herrängen! Jag, Johanna och David fick åka ut med Kristin och vi hjälptes åt att ställa ut bord, hänga upp ballonger och dekorationer och så… Av misstag hade det kommit två papperslyktor i förpackningen jag köpte, två för priset av en alltså, helt okej! :)

Det blev en lyckad tillställning med totalt 19 pers när det var som mest. Vi åt kräftor, snapsade och sjöng fina sånger från ett sånghäfte Kristin hade satt samman. Mitt i natten gick vi även på promenad till sjön, trevade oss fram i mörka skogen. :) Konstaterade att vattnet stod väldigt högt.

Festen genererade väldigt mycket skräp och det blev trångt i bilen på hemvägen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *