Hoppa till innehåll

NORRKÖPING

I onsdags var det så äntligen dags för vår så länge planerade Norrköpingsutflykt – min och Ellinors födelsedagspresent till Maria. Vi åkte tåg dit och stod sen där som små vilsna turister och spanade efter en turistbyrå. :) På väg dit hittade vi diverse andra fina saker att titta på, tex en fin kaktusgrej i en park och lite fina affärer. Jag köpte en pyttepytteliten nalle till David i en jättegullig leksaksaffär… Maria och jag roade oss väldans mycket i en affär som hette “Kondomeriet Lustboden”, medan finkänsliga Ellinor väntade utanför… Hehe… :) Maria köpte två kondomer: en självlysande och en som var gömd i en valnöt. Men det var väl ungefär de MINST kinky sakerna som fanns där. :) Medan vi stod och studerade diverse konstiga föremål började det plötsligt surra väldigt och vi tänkte väl att det var någon som borrade nånstans eller så… men nejdå, det var en jättedildo i en hylla som spontant satt igång… hmm… såna verkar lite farliga… :)

Till slut hittade vi en turistbyrå där vi hämtade lite broschyrer och kartor. Sen köpte vi dricka att ha till vår medhavda picnic och satte oss i en park vid en fontän som blötte ner oss varje gång det blåste lite i vår riktning… där avnjöt vi baguetter med diverse grejs i, pannkakor med socker och blåbärsmuffins. Gott.

Efter det gick vi på Arbetets museum där vi bland annat misslyckades totalt som sodahusoperatörer och sprängde en panna för många miljoner kronor. :) Det var kul. En del av utställningarna var ganska tråkiga, men åtminstone en var riktigt kul bitvis, när man fick göra grejer och så. Dessutom hade de en fotoautomat där, och en vägg där folk hade lämnat bilder och kommentarer på lappar… Eftersom vi var tre blev det ju perfekt att få en remsa med fyra bilder, ta varsin och lämna en!

Sen traskade vi runt lite mer och tittade på staden… och innan vi åkte hem hann vi gå på bio samt hänga lite på en coffeeshop. Filmen vi såg hette Hollywood Gigolo och den var faktiskt riktigt kul… vi hade inte en aning om vad det var när vi köpte biljetter, det råkade bara vara den enda film som började rätt tid och som ingen av oss sett… men det blev väldigt lyckat!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *