Hoppa till innehåll

Tillbaka till verkligheten

Jahapps, då var man tillbaka vid målarfärgskladdet och skrapandet igen då, efter en dryg veckas verklighetsflykt… Jag har alltså varit på bilsemester med min David, måndag till lördag (och varit ledig några ytterligare dagar). Vi hade det jättebra! Sov första natten i bilen på Shell utanför Alby (…), de följande två på en camping utanför Sala (i regnet) och de sista två i ett hus i Dalarna. Badade i Mälaren, spatserade i städer och klättrade runt i Sala Silvergruva… mer om denna semesterresa kommer säkerligen dyka upp på nätet så småningom, när bilderna framkallats och så. Vi skrev en jättefin resedagbok, som vi nog kommer lägga ut i näst intill oförändrat tillstånd… :)

Men nu är jag alltså tillbaks i den bistra verkligheten. Målar staket hela dagarna. Kommer hem sent och är trött, går kanske på gympa… Kör bil vissa mornar… Pluggar teori… Jag har inget liv. Alla åker härifrån… idag sa jag hejdå till Kristin som åker till Frankrike imorrn.

Pojkvän i lumpen. I år OCKSÅ. Jag förstår inte hur jag lyckas… Det gick ju åt helvete förra gången… nåja, inte pga det kanske, men det hjälpte ju inte. Kul är det ju inte precis. Nåja… jag ska väl ut i världen så snart jag tagit körkort ändå antar jag…

Blööö…

Fast jag ska inte klaga. Lite människor finns det ju faktiskt här. Och jag har ju gympan. :) Och min dator. :) Fast det känns som att jag inte hinner sitta och moffa med mina små prylar jag vill göra, fast så är det ju iofs alltid… finns aldrig nog med tid… Tjänar i alla fall pengar så att jag kan ge mig ut i världen någon gång.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *