Hoppa till innehåll

Måla, plugga, städa, gympa, kolla film…

Eftersom Tisse klagar angående min flit vad gäller dagboken får jag väl skriva lite idag åtminstone då. :) Jag hyrde för övrigt film med honom igår, American Beauty. Mamma fick vara med och se den också… den var bra. Den ska visas på filmstudion i höst… jag köade i 1,5 timme för att få medlemskort, men fick inget. Kul. Trots att jag var där en timme innan försäljningen började. Då hade redan merparten av kön funnits där i 1,5 timme…

Jobbet med staketet flyter på och diverse lustiga människor passerar dagligen… Idag var det en gubbe som undrade hur mycket det skulle kosta att få en vit hund, hans blev så varm i solen eftersom den var svart. :)

Kanske ska fixa en uppskrivningstid snart så att åtminstone teoridelen av körkortet är avklarad. Satt och gjorde en pärm + vägmärkesprov härom dagen, medan en ytterst skum dam gjorde allt för att störa. “Vad ska man skriva här då…. jaha, hur stavar man till hastighet? Ska jag skriva “ettan” här, de frågar vilken växel man startar på…” Fast hon var lite söt.

Mmm… var på Jimmys ungjympa idag. Det var lite klurigt faktiskt, minst sagt. Men om man går ett par gånger kanske man hänger med…

Snart sovdags.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *