Hoppa till innehåll

Helg med David

Så blev det då äntligen fredag… jag jobbade som vanligt och målade massor. Fick veta att pappa skulle komma och köra med högtryckstvätten på de resterande 7 staketsektionerna, så nu behöver jag bara skrapa dem litegrann…

Gick på gympa, Jimmys pass såklart, klockan 17.30 och när jag kom hem satt David i köket och väntade!!! :) Jag var genomsvettig eftersom jag inte duschat på Friskis, så jag hoppade in i duschen och sen tittade vi på Mitt Så Kallade Liv… och lite så. På lördagen gick vi ut på stan en liten sväng och sen fick jag den stora äran att snagga David med vår fina hårklippningsmaskin… Han ska ligga i fält hela kommande vecka, och då vill han inte ha för mycket jobbigt hår. :) Det var ganska kul, det blev massor med hår på golvet och över hela oss… han blev ganska fin, väldigt korthårig… 9 mm… :) Under dagen fixade vi med en massa grejer, körde ut lite prylar till Davids pappas nya hus i Råby tex… sen åt vi Batman på Campino och gick och såg Tillsammans tillsammans. :) Jättebra film.

Idag söndag har vi varit på Obs! och tagit kort på oss i fotoautomaten…. och så har vi hjälpt Davids pappa flytta ännu mera. Kört ut en massa skumma prylar från källarförrådet och slängt in i nån lada… hmm… :) Jag fick ett lass mumsiga tomater från det gigantiska växthuset oxå…

Nu är David på väg mot Malmköping för att hoppa på bussen tillbaks till lumparlivet i Strängnäs… Mattias (hans bror) skulle skjutsa dit så att han slapp ta en jättetidig buss och vänta jättelänge i Malmköping…

Och jag ska återgå till mitt liv med staketmålning och körkortsplugg… ska skriva upp den 28:e! Och vad gäller måleri ska jag tydligen måla vårt trappräcke också, pappa körde högtryckstvätten över det idag… i regnet… och hade ner halva häcken runtom…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *