Hoppa till innehåll

Motorväg, snörvel och vykort…

Igår precis efter att jag skrivit i dagboken kom Pontus… missade David med trekvart, men satt här i nästan en timme och förhörde mig på vägmärken bland annat. Hihi. Jag lyckades ändå hålla planen att lägga mig tidigt relativt bra.

Idag har jag fått köra på motorväg, wow. Sen var jag jätteduktig med teoripärmarna också… så det kändes väl rätt bra. Sen skrapade och målade jag såklart och det var jättekallt och jag stod och snörvlade hela dagen, jättehärligt.

När jag kom hem framemot 6 gjorde jag lite körskoleläxa och sen var jag jätteduktig och satte in en massa vykort och liknande i en pärm, så att det inte skulle ligga framme och skräpa…

Har kommit på att jag kan ha typ “dagens fast-i-hjärnan-låt”, som jag hade på den numera borttagna musiksidan förut, här i dagboken! Så nu börjar jag med det…

Dagens låt:
Frank / Kent
Långsamt glömmer man bort allt,
också pojkar i manchestertyg…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *