Hoppa till innehåll

Färdiggrundat!

Igår blev alla sektioner på staketet färdiggrundade… och idag har jag målat vidare med färdigfärg. En förbipasserande hojtade glatt att det var det snyggaste staketet i stan. :) Åsså praktiskt taget befallde grannen mig att palla päron hos dem (en gren hänger ut på trottoaren). “Ät! Ta varje gång du går förbi, minst!” Trevligt.

Annars händer inte så mycket. Jag vet fortfarande inte om David kommer hem i helgen… :(

Dagens låt:
I Love To Hate You / Erasure
Fråga mig inte varför, fick den bara på hjärnan idag när jag stod vid staketet, trots att jag inte hört den på säkert ett par år… Laddar ner den från Napster nu… :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *