Hoppa till innehåll

Förvandlingen

“När Gregor Samsa vaknade en morgon ur sina oroliga drömmar fann han sig liggande i sängen förvandlad till en jättelik insekt.” Så börjar denna otroligt konstiga berättelse. Herr Samsa verkar egentligen inte särskilt rädd, eller förvånad över att ha blivit en skalbagge, han finner sig snart i situationen och hans största bekymmer tycks vara att han inte klarar av att ta sig till jobbet i sitt nya tillstånd. Vi får följa honom när han vänjer sig vid livet som skalbagge och se hur hans familj reagerar… kanske världens skummaste bok, men den är synnerligen intressant!

BokinfoTitel: Förvandlingen
Författare: Kafka, Franz
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *