Hoppa till innehåll

What's Eating Gilbert Grape

Jag var såå kär i den här filmen när den kom ut. Jag minns inte om jag såg den två eller tre gånger på bio, men jag vet att jag såg om den i alla fall. Sen tror jag att jag hyrde den på video också. Och sen köpte jag den. Jag läste boken på svenska, men irriterade mig på översättaren så jag köpte den på engelska också och läste om den.

Filmer blir inte riktigt så viktiga längre, man blir väl tråkigare ju äldre man blir antar jag. Men vissa filmer minns man med ett alldeles särskilt mysigt nostalgiskt skimmer och Gilbert Grape är definitivt en av dem. Den är så härligt mysig!

FilminfoIMDB: What's Eating Gilbert Grape
Regissör: Lasse Hallström
År: 1993
Omdöme (1-5): 5
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *