Hoppa till innehåll

TEORIPROVET AVKLARAT!!!

I morse släpade jag mig upp ur sängen vid 7 och drog mig så sakteliga bort mot Vägverkets lokaler i Högbrunn… Eftersom min cykel är DUM gick jag dit… mitt i värsta till-skolan-rusningstrafiken… Hmm… jag kände igen typ 2 människor av alla som cyklade om mig. Lite deprimerande…

Sen satt jag och väntade på Vägverket i ungefär en kvart innan jag fick komma in och börja stirra på datorskärmen i 50 minuter (nåja, det blev väl ca 40 totalt, med extra genomgång av alla frågor och allt…)… det var lite klurigt bitvis, men jag klarade det! Hade 64 av 65 möjliga poäng!

Efter provet fördrev jag en kvart på Åhléns och liknande tills körskolan öppnade så att jag kunde ge dem deras kopia av intyget på att jag klarat provet… sen gick jag hem och fortsatte äta frukost. :) Efter ett tag fick jag besök av Lotta som behövde lite hjälp med att skriva ett brev på franska… och så planerade vi lite party för morgondagen. :)

14.30 hade jag jobbintervju på Mariebergsgården… fick en massa information om hemtjänsten, som kanske inte lät odelat positivt… “De kan dö, bajsa på sig och ramla omkull!” typ… men nåja… jag har ju inte tänkt mig det som någon dans på rosor heller… Hon skulle hur som helst kolla om jag behövdes någonstans i hennes område, annars skulle hon skicka mitt namn vidare till kolleger… låter ju bra.

Nu sitter jag och planerar en liten utflykt till Oxelösund. :) Ska hälsa på Oxelösunds-Martin och kolla film är det meningen…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *