Hoppa till innehåll

Innan och efter Belgien

Jaja, oroa er inte, jag vet vad ni tänker, särskilt Johanna och Veronica… jag SKA skriva om Belgienäventyret, men inte här! Det blir nämligen så mycket. Så det kommer att få en egen liten avdelning under “Livet” så småningom, när jag har framkallat och scannat bilder också! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, finns det ju de som påstår.

Kan sammanfattningsvis i alla fall säga att igår kom jag hem från en kul vecka i Belgien! Jag och Johanna var och hälsade på Veronica, som är au pair hos en jättegullig svensk familj i Waterloo. Vi hade massa skoj, men mer om det så småningom.

I en vecka innan jag åkte till Belgien bodde jag i princip i Rosenkälla hos David, eftersom han var hemma från lumpen sjuk. Som tur var var han ganska pigg ändå. Vi firade halloween med att hyra en massa skräckisar… såg alla filmer vi visste att Scary Movie parodierar och så gick vi på bio på måndagen och såg den. Den var jättebra! Annars såg vi bland annat Dogma tillsammans med Mattias och hans nya flickvän Maria… Hmm, det var ganska kul… hon hade svarta byxor och lila tröja… jag hade svarta byxor och lila tröja… :) David fick för övrigt min fina adventskalender som jag gjorde färdigt dagen innan han kom hem… fast det dröjer ju lite tills han får börja öppna, men han satte i alla fall upp den på väggen. :)

Nu är det fredag igen och jag väntar på att få träffa min David. Jag fick en stor överraskning idag, men jag vet inte om jag bör skriva det här, eftersom överraskningen kanske vill vara en överraskning även för sådana som kanske läser min nätdagbok…….. jättekul var det i alla fall!!! :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *