Lustfylld helg och ångestladdad vardag…

Oooh, det där lät väl fint och dramatiskt? :) Men det känns lite så. David var ju hemma i helgen och det var trevligt såklart. Hans pappa fyllde år i fredags så då var vi i Råby och grattade honom. Fick även träffa Davids farmor och farbror. :) Annars gjorde vi väl inte sådär överdrivet mycket särskilt…

Nu är jag tillbaka i den grå, davidlösa vardagen och har ångest för vad jag ska göra av mitt liv den närmaste framtiden. Jag har inte jobbat nåt på ett bra tag nu… uss… Och så blir jag bara alldeles lat och det tar emot jättemycket att söka jobb eller göra något konstruktivt överhuvudtaget, förrutom i sällsynta stunder av inspiration.

Idag har jag varit med Tisse större delen av dagen… gjorde väl inte så mycket särskilt, hjälpte honom fylla i alfakassablankett och så var vi på stan och jag köpte jättefina (eller nåt) stämpelpennor.

Blöö… kvällar som denna, jag säger då bara det… Men i morgon ska jag vara duktig. I morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *