Hoppa till innehåll

Byxor och besvikelser

I morse hade jag min näst sista körlektion innan uppkörningen. Det kändes bra att köra faktiskt, men så hände det inget oväntat heller, så jag hamnade inte i några kniviga situationer. Sen gick jag på stan litegrann… Råkade hitta ett par lilaaktiga byxor på Åhléns som jag köpte, så jag har gått runt med ångest hela dagen för att jag så lättvindigt gjorde mig av med 400 av mina surt ihopknegade kronor. :) Sen så är det vita, stora, läskiga piller nu, så jag tänkte att det var säkrast att köpa lite bindor för hutlösa 31.50 också… Hmm, nej, vadå, jag har inte alls just gjort av med alldeles för mycket pengar på att åka till Belgien… :)

Annars hittade jag det perfekta extraknäcket idag… med tillträde NU… hade varit toppen, eftersom jag inte gör nåt nu. Men givetvis hade någon (ok, några, antagligen) snott mitt fina jobb… Först ringde jag och de tog mitt namn och nummer och sa att rätt tant skulle ringa tillbaka alldeles strax. Väntade jääääääättelänge bara för att höra att de hade tillsatt alla tjänster redan. *besviken*

Men jag har i alla fall pratat med Kristian på In Time Electronics i Täby och ska dit nästa onsdag och se om de möjligtvis behöver mig.

Annars har jag pratat med David i telefon två gånger… nja, tre, faktiskt, för en gång var han tvungen och springa iväg mitt i och så fick jag ringa tillbaka några minuter senare. Och så har jag tagit hand om massvis med disk, lagat mat, laddat hem mp3s, försökt skriva jobbansökan och haft allmänt jätte…kul. Fast jag har i alla fall hela Early Morning Are You Working? nu, så det så!!!!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *