Hårddisksavlastning

Idag har jag tillbringat större delen av dagen med Tisse på DatorDesign och bränt skivor till mig… skivor med alla möjliga grejer som har tagit upp plats på min hårddisk. Den råkade bli lite full… men nu har jag i alla fall runt 900 mb ledigt, bättre än ingenting! :)

Nu lyssnar jag på mp3s från en cd i stället för från hårddisken… men det går väl bra… så länge jag inte vill bläddra bland alla mina foton samtidigt, för de ligger på en annan cd. :)

Annars har det inte hänt så mycket idag… större delen av dagen försvann liksom till att fixa med datorn. Men imorrn ska jag i alla fall se till att sy upp mina byxor… och så ska jag jaga kronärtskocka, eftersom David och jag vill ha det imorrn kväll när vi firar 5 månader. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *