Hoppa till innehåll

TIM-kort, julpyssel m.m.

I onsdags var jag med Tisse och brände skiva och så gick jag till tågstationen och införskaffade ett TIM-kort så att jag kan åka tåg… 90 kr till Stockholm i stället för 120 (med plats) eller 110 (utan plats). Lite billigare i alla fall…

Har även julpysslat lite sen sist. :) Samt förfärdigat lite julklappar och så. Men oj, det är mycket kvar. Ska nog stanna i Stockholm åtminstone till lördag nästa helg så att jag kan gå runt och shoppa lite.

Åker till Stockholm på måndag morgon, tåget går strax före 7… ska vara på In Time klockan 9, förhoppningsvis hinner jag då. Kommer släpa med mig väska och sovsäck till jobbet, hm. Men Johanna var upptagen söndag och dessutom har jag inget emot att åka måndag i stället. Men hur ska det gå att gå upp så tidigt?! Får se till att gå upp och titta på Teletubbies med David i helgen. :) Kl 7. :)

Min David kommer hem idag!!! *längtar*

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *