Hoppa till innehåll

Hemsida, julkort, The Ark, bio, stan, Nyköping…

I fredags slängde jag upp den nya datorsidan till hemsidan… www.in-time.se… Efter min lilla julledighet på 2 veckor ska vi ta itu med resten av sidan oxå…

Fixade även med en himla massa julkort… adresserade, skrev, klistrade, vek, stoppade i kuvert…

Efter jobbet träffade jag Johanna i stan och så gick vi och åt. Tanklöst nog valde jag en pastarätt, åt ju aaaaldrig pasta någon annan gång under veckan eller så…

Så småningom blev det dags att bege sig till Universitetet och vänta på att The Ark skulle börja spela!! Väntan blev lång och jobbig… vi var tvungna att genomlida ett trist förband och buffliga människor och allmänt trist VÄNTANDE. Vi spanade i alla fall in en kille som var jäkligt lik Mattias, fast otroligt ful… det var enormt underhållande. Vi ska försöka se Mattias någon gång om tio år och se om han ser ut så då.. hehe… :)

Vi stod allra längst fram, vid det lilla kravallstaketet. Precis där det slutade, så att jag så småningom blev inkilad mellan kravallstaketet och scenen. Hmm. Vi skaffade rätt snart ett hatobjekt, en såååå otroligt irriterande gubbe som trängdes och blåste cigarrettrök i nyllena på oss. Urk!!!

Men konserten var så fin så… Ola Salo såg ut som en riktig transa, mycket läckert. På slutet fick vi dessutom se honom i enbart guldstring och stövlar. Otroligt läckert… De bjöd även på slagsmål med blod, homohångel och djupa resonemang. Vackert…

På lördagen var vi och shoppade i stan, lite julklappar och mycket trängsel. Var även på bio och såg Blair Witch 2, som var jättedålig. Alltså, vitsen med 1:an var ju just att det INTE var en splatterfilm… varför måste de då splutta järnet helt omotiverat i 2:an? Förstår inte. Den kändes som att den hade lika mycket att göra med ettan som Hälsoresan med första Sällskapsresan ungefär. Borde de inte åtminstone försöka behålla samma anda?

Försökte även riva ner Kentaffischer vid Slussen och längs Hornsgatan, men vi hittade bara en enda, de var tydligen populära…..

Idag söndag var vi i Gamla Stan och försökte finna lite julstämning. Hur bra det gick kan ju diskuteras, men de hade ju i alla fall julmarknad i söta röda bodar. Sen åkte jag hem… blev hämtad vid tåget, som tur var. Lite småtrist att vara hemma… men jag får i alla fall gratis mat och så har jag pratat i telefon med Ellinor och David… Letar lägenhet till oss. Nån som vill hyra ut en 3:a för max 6000 kr/mån till oss from snart?? :)

Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *