Hoppa till innehåll

Bränd tumme och en massa fax

Igår kladdade Johanna och jag glasyr på våra fina pepparkakor och klistrade ihop vårt lilla pepparkakshus… jag brände tummen på det smälta sockret (klistret) så att jag var tvungen att sitta och doppa den i isvatten i ca en timme…

Inget nytt från hemsideskillen, så jag har inte haft fullt upp precis. Har suttit och spanat in nya funktioner i psp 7 och lärt mig lite spännande saker som kan vara bra att kunna. Sen fick jag i uppgift att ta fram bortemot 100 faxnummer ur Kontakt och sen faxa ut enkäter till alla dem… jättekul. Har redan fått tre svar. :) Nu är det bara en timme kvar tills jag slutar, så jag får väl sitta här och slänga mig på telefonen när det ringer… alltid nåt. Fast först ska jag nog springa bort till källvattenautomaten… en sån där som bubblar och morrar så roligt när man har hällt ut lite… :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *