Skip to content

Perversa pepparkakor och lucia på jobbet

Börjar med att påpeka att jag faktiskt har lunch nu, inget nöjessurfande på arbetstid här inte. :)

Igår hoppade jag av bussen i Mörby, där jag hittade The Arks skiva för 149… det fick duga. Köpte även lite annat smått och gott och tog ut pengar… Dystert bankomatkvitto, bara uttag, kortköp och betalningar på senaste transaktioner. Köpte en hamburgare för 20 spänn på Mörbygrillen, det fick bli middag. Fick dock vänta en hel timme, tills jag kom hem, på att få inmundiga ett glas efterlängtad måltidsdryck av lämplig prisklass (vatten).

Väl hemma satte snart pepparkakebaket igång. Vi gjorde jääättefina pepparkakor, många väldigt kreativa saker… När vi inte orkade längre blev det lite oseriösare pepparkakor i form av mellanbitarna mellan formarna och så… Tänkte göra en ickebock – alltså en pepparkaka med en hålighet från en bockform – men den gick sönder.

Vissa av pepparkakorna är överraskningar till folk, så jag kan inte riktigt berätta hur de såg ut, men de var fina… fast kanske inte riktigt lämpliga för känsliga personer. :)

Idag ska vi glasera och klistra ihop ett pepparkakshus modell mini!

Idag är Ingrid tillbaka på kontoret! Jag fick sällskap på bussen sista biten… Vi hade luciafirande här på morgonen, med MASSOR av lussebullar, pepparkakor, kaffe, glögg, russin, mandel… När vi precis dukat fram och satt oss hördes vacker luciamusik som kom in på kontoret… det var Bosse med bandspelare, lucialjusstake och stjärngossestrut. :) Trevligt med lite luciafirande. Men undrar om Bosse, som inte dricker alkohol, verkligen borde dricka starkglögg? :)

Först verkade det inte som att jag hade så värst mycket att göra idag, men sen fick jag mail från Robban, som fixar med hemsidan, och så kom Paint Shop Pro som vi beställt från Dustin. Så efter fikat har jag jobbat duktigt och oavbrutet. :) Har dessutom äntligen kunnat ladda ner EditPad och Windows Commander, så jag slipper sitta här och bli knäpp på Notepad och Utforskaren…

Dags för lite lunch – kyckling med Örtagårdssås, sån jag ofta åt i somras hos farfar. :) Sen ska jag fortsätta med hemsidan. Hoppas på att få ut den nya datorsidan jättesnart. Sen ska vi ändra om allt annat oxå. :) Jag kommer nog inte ha så mycket med själva designen att göra, det sköter Robban mestadels, men det finns ändå diverse pulande för mig som projektledare. :)

Ovanligt få telefonsamtal så här på lucia. :)

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *