Hoppa till innehåll

Tillbaka på jobbet

Jösses vad jag fick springa i Mörby i morse… bussen från Östberga var såklart lite sen och sen hade jag så dåligt flyt att jag fick vänta 6 min på tunnelbanan. Misstänkte att jag inte skulle hinna till bussen i Danderyd, så jag åkte vidare till Mörby, sprang JÄRNET uppför dunderlånga rulltrappan och kom ut precis innan bussen körde iväg…

Nu är jag tillbaka på jobbet och typ alla andra är lediga. När jag kom hit var bara Per här, som jag aldrig träffat förut. Tur det i alla fall, annars hade jag inte kommit in, jag har ingen nyckel. Nu är Kristian här också, och Micke tittade visst in. Fler skulle vi inte bli… blir nog segt idag.

I söndags var det alltså nyårsafton. :) Vi var på middag hos Kristin, Sara och Tomas. Det var bordsplacering och jag råkade hamna med bara såna jag kände… Jag, Ellinor, Sara och Tomas utgjorde laget Häst. :) Man skulle ställa sig upp, låta som sitt djur och sjunga en sång som hade med djuret att göra. Tror lag Häst vann…

Vi hade med eget vin, men det behövdes aldrig på middagen… vi bjöds på välkomstdrink, vitt vin, rött vin och massor av snapsar. Så det blev lite mer än vi tänkt oss… halsade i oss vår vinare på vägen ner till bron där folk samlades för att spana in fyrverkerierna vid tolvslaget… Drack skumpa och försökte ihärdigt tända tomtebloss… tändstickorna tog snart slut, så vi fick gå runt och ragga folk med tändare. Hade även partypoppers såklart… Vi var hos Widén på efterfest ett tag och kikade även in hos Kristin igen, men där var det inte så många kvar… Jaja, allt som allt var det kul.

Ellinor sov över och vi var rejält sega morgonen efter… föräldrarna hade lämnat en lapp på köksbordet att de åkt till Örebro, så vi insåg snart att vi blev tvungna att ta oss till Stockholm själva… skyndade massor för att hinna packa och ta oss till tåget, som tur var fick vi skjuts av Lasse, hade rejält tung packning. Nu har vi i alla fall en sänglampa. :)

David följde alltså med till Stockholm… Han har en veckas jullov till och inte så mycket att göra själv i Nyköping. Johanna stannar en vecka till i Nyk. så jag hade varit väldigt ensam här utan honom…

Igår var vi och tittade på en lägenhet i Nacka… Väldans långt bort och ganska dyr… hmm, vi får väl se vad vi säger om uthyraren säger att vi kan få den…

Nu ska jag ringa till körskolan och boka lektioner……..

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *