Skip to content

Liten julfest

Nu sitter jag och har jättetråkigt… David är och fixar med sin bil, eftersom den hade möglat… mysigt. Jag har dammsugit upp en jävla massa glitter som fanns på golvet över hela nedervåningen, diskat och röjt upp i största allmänhet efter gårdagens julfest…

Det blev en ganska blygsam tillställning. Inte så många kom… en hel del var sjuka, skulle jobba, eller var inte festsugna. Men vi hade väl ganska skoj… satt och var dryga och spelade konstiga spel. Ibland kom det faktiskt förbi lite folk som satt och glodde oförstående på oss i 10 minuter och sen gick igen… :) Det blev med andra ord inte mycket till fest…

Fick besök långväga ifrån… Stockholms-Martin, eller numera Ronneby-Martin kom nämligen och hälsade på… och lite andra snälla människor var också här.

Jag, David, FC och Martin avslutade kvällen med att titta på Vägen till Gyllenblå… en höjdare.

Min körskollärare ringde förresten igår precis när vi börjat med glögg och Rappakalja… han berättade att jag ska köra upp torsdagen den 18 januari 16.30… gaah!! Och då måste jag övningsköra massor innan dess. Mycket jobbigt med tanke på att jag bor och jobbar i Stockholm. Känns inget vidare att behöva ta ledigt massor det första man gör på en ny arbetsplats…

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *