Hoppa till innehåll

JUL

Det blev inte mindre än tre olika julfiranden. :) Den 23:e hemma hos David, julafton här och juldagen hos Davids pappa.

På julafton kom vi inspringande här hemma några minuter efter att Kalle hade börjat… men det var ingen som var särskilt tjurig för det, John och Ullis hade också precis kommit och de enda som tittade på Kalle var farfar och William.

Hade en trevlig julafton med rysligt mycket mat, som det brukar vara. Fick massor av trevliga julklappar också. Fick en sån ryggsäck jag ville ha (lämplig för luff), en pyjamas med får på, en burk fiskbullar :), vattenkokare, muggar, mackgrill m.m… och av David fick jag en “bartender” med snapsglas… och jättesöta strumpor…

Jag hade pysslat en del med Davids julklappar… han fick ett örngott som jag ritat på, ett fotoalbum med en massa bilder och “vår story”, teletubbiesbadskum, en reflex, två mds. Mamma och pappa fick ett nyckelskåp, John och Ullis fick belgisk öl (11,5%) + öppnare, Tilde fick en jättesöt Kalikå-sparkbyxa, William en Alfonsbok, farfar ett myskvällsset med te, ljus och badbomber…

På juldagen hade vi tänkt gå på julottan i Oppeby där Mattias spelade trumpet. Men vi liksom sov då….. efteråt fick vi höra att han spelat så vackert att tanterna i släkten gråtit. :) Synd att missa det.

Hos Davids pappa firade vi mer jul… David fick äntligen en fungerande mobiltelefon… jag fick en julstrumpa med godis… :) Och så fick vi en chokladask… det blev massor med godis i julklapp!!!!!!!!!!!! Vi har ätit godis till frukost ett par dar nu.. usch, slisk.

Nu är David och hämtar sin bil i Stavsjö… en bil som han fått… ja, fått… Förhoppningsvis går det bra, de bogserar väl hem skiten antar jag. :)

Imorrn är det dags för julfest, det ser jag fram emot, hoppas det blir kul!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *