Lägenhet i Täby och Olle på tåg

Igår tittade jag på en lägenhet i Täby… den var ganska okej, men läget kändes faktiskt ganska trist. Sunkigare område än Östberga, och så den där förbenade Roslagsbanan, som givetvis var jätteförsenad när jag skulle hem. Tur att tåget mot Nyköping också var sent!!!! Diskuterade saken med Ellinor sen och vi sa att vi skulle avvakta… trots att det är livsfarligt att avvakta vad gäller såna här grejer. Chanser kan försvinna och aldrig komma tillbaka ens i annan form…….. men jag ska titta på en lägenhet i Hägersten ikväll (den jag skulle ha tittat på i fredags) så vi hoppas på den!

Fick en trevlig överraskning i morse i form av en Olle Wingren som skulle åka samma tåg som jag. Han skulle mönstra… Vi fick sällskap ända till Tekniska Högskolan, trevligt. Tihi, han frågade om jag slängt Gunnemyrs tandborste än… varpå jag skrattade… det har jag ju faktiskt inte… den ligger fortfarande i en låda… men jag brukar ju inte direkt ta fram den och lukta på den eller nåt liknande. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *