syntax error

blöö… nu måste jag ta en paus från programmerandet innan jag blir knäpp…

idag har jag pratat med ekonomifolket och de ska se till att hyran betalas in till min blivande hyresvärd på fredag… hoppas nu verkligen att allt går i låset. jag kan inte tro att jag ska flytta in på söndag, han kommer SÄKERT säga att han ångrat sig, för att hans mosters malätna fuskpäls ska bo där i stället… jag har kommit till det stadiet där jag efter åtskilliga misslyckanden tror att jag aldrig kommer att få någon lägenhet… dömd till ytterligare ett halvårs avtjänande av pendelstraffet… men hoppet finns, även om inte tron gör det! jag hoppashoppashoppashoppas att allt är okej den här gången, att det blir som det är sagt, att inget är skumt, att allt är jättebra…..

ally började igår, jippi, mitt liv har återfått sin mening. :) jag förstår inte hur alla avsnitt kan träffa så mitt i prick så att jag känner igen mig totalt………. på sätt och vis i alla fall…

hade kundbesök här idag, nån skotte eller nåt, lät det nästan som… så jag fick röja upp alla mina papper som belamrat konferensrumsbordet under en längre tid nu… det blev ganska fint. :) men allvarligt talat, hur fint kan man vänta sig att det blir när man sitter i konferensrummet vid ett bord som inte är ett skrivbord och som inte har några lådor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *