Tåg inställt

I morse när jag faktiskt anlände till tågstationen i god tid för en gångs skull, nåddes jag av det nedslående beskedet att 6.14-tåget var INSTÄLLT. Suck… det är bara en massa lokfel HELA tiden, jag förstår inte vad de sysslar med!

Så det var bara att vänta på nästa… Eftersom 6.55-tåget brukar vara smockfullt och 6.14-resenärerna också skulle åka med det nu såg jag till att kliva på 20 minuter innan avfärd… då var det redan fyllt till 2/3 eller nåt…

3 timmar och en kvart tog det för mig att komma till jobbet. Lagom… Idag är det rätt öde här, Ingrid har semester, Kristian är i Göteborg…

Igår efter jobbet kollade jag in bokrean på Åhléns lite… men usch vad smockfullt. Dessutom hade de inte vad jag ville ha enligt katalogerna, så det var ingen idé att kolla så noga.

Gick sen tillbaks mot tågstationen via blå linjens nedgång… det är ju den man åker till Sumpan, så jag tänkte se hur det såg ut där. Min spontana kommentar var OJ. Man fick åka jäääättedjupt ner till värsta surrealistiska miljön… och allt var under ombyggnad och såg väldigt mystiskt ut… sen kom jag ut nånstans på Vasagatan när jag gick mot Centralstationen, hm. Vadå skillnad mot röda o gröna linjerna…

Tåget hem var givetvis försenat… men “bara” ca 20 minuter.

Mamma hade köpt en kokbok (Annas) i flytta-hemifrån-present till mig på bokrean. :)

I morse ställde jag två klockor på ringning, så att jag inte skulle göra om mitt tidigare misstag att inte vakna… Det blev skitkonstigt, för bara några minuter innan mobilen satte igång att tjuta drömde jag att den gjorde det, att jag ställde den på snooze, tände lampan, samt att pappa och farfar kollade att jag var vaken… Så när mobilen väl började tjuta var jag ÖVERTYGAD om att jag somnat om och det var snoozningssignalen… så jag blev lite konfunderad när klockan var 4.45… jättemysko. Nåja, kom upp i alla fall, även om det blev bortåt 5.25…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *