Hoppa till innehåll

Draken är död

Bosse städade akvariet i fredags, det är jättefint. Draken (den gigantiska malen) är dock död… tyckte att den hade visat sig ovanligt sällan på sistone. Det var inte så mycket kvar av den när Bosse hittade den.

Nu är David i Strängnäs igen… känns tomt nu när han varit här i en hel vecka. :(

I fredags hade vi tvättstugan, så då hände inte så mycket mer. Ytterst störande att strömmen stängs av dit ner klockan 11, särskilt som att den klockan verkar gå långt före… allt i torktumlaren var väldigt blött. Hm. Vi hängde kläder över hela lägenheten, på stolar, på bord, i taklampan…

I lördags åkte Ellinor hem och David och jag gick på stan. David köpte byxor och tröja, wow! :) Annars han vi inte uträtta så mycket mer än att köpa videoband och äta på mackedonkan, samt handla mat. Hemma fixade David med jobbansökningarna och jag lagade Hjärtlig falukorv. :) Det var faktiskt helt klart ätbart. På söndagen blev det MASSOR av nudlar med grönsaker och kyckling… många luncher blir det…

Följde David till bussen… den åkte 21.00, jag var hemma 21.50. Hmm, jättebra förbindelser på kvällar. Sen var jag dessutom tvungen att diska… det var lite småsvinigt i köket när Ellinor kom hem…

…men vi hade i alla fall hängt upp en massa fina bilder med klädnypor på en lina. Bland annat den jättesöta “Vinter i Bregottfabriken” som David och jag snodde på Hemköp…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *