Skip to content

Julafton

Igår firade Ellinor, Maria och jag julafton. Bättre sent än aldrig…

Jag mådde halvbra, var hemma hela dagen. Orkade i alla fall städa lite, jösses vad dammet syns när man är hemma på dagen när det är ljust…

Julmiddagen bestod av köttbullar, prinskorv, potatismos, vörtbröd (eller också var det Skogaholmslimpa), julost (eller också en helt vanlig), julmust (eller kanske päronsaft) mm och sen blev det risgrynsgröt, clementiner och pepparkakor. Trevligt.

Givetvis hade vi en gran (av papper, men den var fin) och julklappar. Jag fick en nyckelring, en Muminbok och en stressgris… :) Sen avslutade vi med att titta på Karl Bertil Jonssons jul….. eller också var det Ally McBeal.

Nu är jag tillbaka på jobbet och känner mig halvborta… mitt huvud snurrar… vill sova…

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *