Hoppa till innehåll

Helg

Jaha, då var det vardag igen och David är tillbaks i Strängnäs… men nu är det inte långt kvar innan muck! Det här är sista hela veckan han är borta, för på onsdag nästa vecka är det slut på krigslekarna…

Helgen var trevlig… Ritha och Lasse hälsade på, vi var ute och “utforskade” lite och så. I lördags firade vi att vi fyllde 9 den 23:e… inte något jätteflashigt firande, men vi gick i alla fall ut och åt på Pizza Hut. På söndagen åt vi också ute, på Subway! Första gången jag ätit på en svensk Subway… lite konstigt, är ju van vid de amerikanska, men det var kul!! En Subway som inte ligger i Redfield… :)

I lördags åkte vi till ÖoB i Solna, men det visade sig vara riktigt sunkigt och otrevligt. Nästa gång blir det Skärholmen. Nåja, fixade i alla fall ett lager schampo och sånt.

David hade 4 intervjuer fredag-söndag, men ingenting som verkar bli nåt. Vi får väl se hur det går…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *