Hoppa till innehåll

Naglar och påskägg

Jag håller på med ett nagelprojekt just nu… jag testar om jag kan ha långa naglar. Mina naglar är extremt mjuka, jag kan böja dem in mot fingret hur lätt som helst.

Såna här projekt leder givetvis till att jag ytterligare får det bevisat för mig att jag nog inte är tjej på riktigt… Jag menar, tjejer verkar ju ha det medfött det där med att det är JÄTTEKUL med smink och utseende och alla verkar KUNNA det medfött. Jag kan inte fila naglarna så att det blir fin form på dem. Jag kan definitivt inte applicera ett jämnt lager nagellack över hela nageln… Jag kan fasen inte ens sätta upp håret i nån cool frisyr, men nu var det naglar vi pratade om, så jag ska inte gå in på allt annat tjejigt jag inte kan.

Igår när jag var på stan såg jag till att köpa ett väldigt neutralt nagellack – typ beigeglittrande – så att jag kan öva. Mitt andra är jättelila och väldigt avslöjande. Vi får se hur det går. Mot slutet av veckan har jag säkert råkat bita av hälften av naglarna eller nåt. :)

Jag var som sagt på stan. Ett projekt var att köpa muckarpresent till David, ett annat att köpa påskägg till David. Hmm. Jobbigt att det är så trevligt att köpa presenter till folk man tycker om, man blir liksom så osnål. :)

Varför är det så dyrt med påskfjädrar? Seriöst, jag hittade fem-pack, en enda färg, för 20 spänn. Jaha, liksom… nej tack. Ellinor ska hämta björkris hemifrån och så får vi väl leta billiga fjädrar… de kanske har några i Solna C i stånden med billigt skräp. :)

Jag har träningsvärk idag… särskilt i magen och armarna. Så går det när man inte tränar på länge… måste komma igång igen, men det är svårt! Jag kommer definitivt inte lyckas komma upp i mitt gamla 5 ggr/vecka! Måndagar kan jag gå, då är det dessutom pulspass! Tisdagar borde man vila om man gympar måndag och är otränad… Onsdagar brukar vi tvätta… inte just idag, men jag ska laga mat! Torsdagar har jag fotokurs. Fre-lö-sö vill jag ju vara med David. Hmm.

Nu är min lunchtimme så gott som slut. Kanske borde sätta igång då. Det går faktiskt rätt bra, fast jag känner mig inte särskilt engagerad för tillfället, lite less på perl/cgi just nu, mer sugen på html! Jag fick ett ryck igår och blev jättesugen på att göra om min hemsida… är inte riktigt nöjd med utseendet, det ser liksom lite osammanhängande ut. Men jag vet inte riktigt hur det ska vara… har i alla fall börjat leka lite hemma, men jag har ju knappt någon tid! Igår hade jag räknat med att sitta med det hela kvällen, men då hade jag totalt glömt bort Ally… klart man måste titta på Ally! Ally regerar…

Köpte dasspapper igår förresten, det var premiär. Vårt tidigare snodde jag hemifrån… Det är verkligen en sån där ROLIG sak att köpa!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *