Skip to content

Godis

Jag blev faktiskt positivt överraskad när jag beskådade plastmonstrets verk här på jobbet med en bra datorskärm! Jag pratar alltså om min nyinhandlade scanner. Jobbigt att man har en så kass skärm hemma… liksom helt omöjligt att pyssla med bildhantering när färger och sånt visas helt åt h-e…

Godisdag här på jobbet! Bosse och Ingrid var och handlade innan lunch och det blev en skål påskgodis också… Dessutom kom Göran från hockeybutiken upp och bjöd på choklad förut. :)

509:an var förresten totalt försvunnen i morse… kom till Mörby en kvart senare än normalt, alltså hade jag missat 629:an. Har ju liksom ett par minuters marginal bara… men då hann jag handla lite godis i Mörby och slipper stanna på hemvägen. Ska dekorera Davids muckarglass… Han muckar IDAG! Längtar hem!

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *