Hoppa till innehåll

Solsken utanför fönstret

Idag är det verkligen sommar. Det känns hårt att veta att alla resterande sommarvardagar kommer att tillbringas inne på detta kontor, där det blir varmt och kvavt och man kan titta ut genom fönstrena och se hur FINT det ser ut…

Ingrid är här idag i alla fall. Vi satt ute på bänken i solen ett tag förut och tittade på Göran när han tvättade sin Audi TT eller vad det är… den var skinande ren redan innan han började, men gillar man sin bil så gör man, antar jag…

Vad ska jag göra nu då? Jag kan verkligen inte komma på vad jag har gjort för att toka till mitt dumma cgiscript jag pysslar med… asså… först kördes det, fast en grej var lite skum. Jag lade till en rad… ERROR som f-n. Tog bort raden. Fortfarande error. Hmm liksom?? Jag har ju inte ändrat nåt mer!!! Alltid lika kul när man försöker fixa ett litet problem, men sen tokar man till nåt annat så det hela blir enormt mycket krångligare.

Nåja.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *