Bastu…

Aaah, då var veckan snart slut! Varenda dag har termometern här på kontoret visat ca 30°… det är väl lagom, eller vad säger ni? Hm.

Det blir skärgård för mig och David i helgen! Vi har med oss packningen till jobbet nu och sen åker vi in till stan och hoppar på en båt…

I morse var det BILJETTKONTROLL på min buss! Har aldrig sett på maken… en tant i uniform hoppade på 629:an vid Roslags Näsby och började gorma om biljetterna. Jag tror hon hade rätt kul… Hon frågade en kille “är det den nya?”, han såg helt förskräckt ut… “eeeeh, vaa…?” Hon förtydligade sig och förklarade att hon pratade om boken han läste och undrade om det var författarens senaste. Jag tror fasen att hon gjorde det med flit… det skulle nog jag också göra om jag gick runt och tittade på folks biljetter hela dagarna.

Igår bestämde Ingrid att det var för varmt för att jobba, så vi slutade en halvtimme tidigare. :) Inte mig emot. David fick möta mig på bussen i stället för att komma hit. Bussen var full och då menar jag verkligen knökfull. Vi stod hela vägen till Mörby. Då brukar ändå 629:an alltid vara dragspelsbuss… så där mycket folk är det aldrig!

Apropå reducerad arbetstid, Ingrid har även bestämt att vi fick börja senare den här veckan… Förut kom vi ju till jobbet ca 8.15, men med sommarschemat blev det 8.00… men då tyckte Ingrid att nästa buss blev bättre, 8.45… :) Jag har åkt hemifrån 7.45, snacka lyx! Men jag går såklart upp med David 5.15 ändå…

Man känner sig ganska viktig när man kommer till jobbet på morgonen och ska låsa upp den larmade dörren med två nycklar och sen får trixa in handen för att låsa upp gallerporten innanför… Ingrid kom senare idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *