Hoppa till innehåll

Fjäderholmarna

I fredags efter jobbet åkte David och jag alltså ut i skärgården! Fast vi kom inte så långt, det blev Fjäderholmarna eftersom det var billigt. Visserligen fanns det ju varken tältplats eller någon affär för proviantering, men vi klarade oss bra ändå. Hittade ett hyfsat undanskymt ställe där vi kunde slå upp vår tillfälliga boning. Hade med oss mackor, messmör (bläää!), kaviar (bläää!), godis och vjåli. Ja, ravioli alltså… 800 g för 6 kr, inte konstigt att den inte var så god. Sen köpte vi makrill och potatissallad i rökeriet och såklart en massa glass och sånt… Annars var största nöjet på ön att spela fia på en sån där stor spelplan där man får springa runt och flytta pjäserna… tyvärr var tärningen ganska sönderspelad och stannade nästan bara på 2,5 (mellan 2 o 3) och 5. 4 var ganska vanligt också.

Vädret var såklart strålande och orsakade rejäla stekytor på vår hud…

Nackdelarna med Fjäderholmarna var att man såg Globen och Kaknästornet, att det var äckligt mycket folk, samt att det var ont om ställen där det gick att ta sig i vattnet… men en stor fördel var att vi kunde använda gästhamnens toaletter, handfat och dusch, samt att vi var i stort sett ensamma på ön på natten… jämfört med dagtid.

Men sen blev det alltså dags att åka hem igen. :( Varför tog jag långbyxor till jobbet idag?! Morr!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *