Hoppa till innehåll

Åskmuller

Så fick då vädret slutligen fnatt och gjorde mig sjöblöt när jag tog mig till bussen, efter att gradvis ha arbetat fram en illröd stekyta på min hud under många soliga dagar. Men värmen har inte försvunnit från kontoret för det, sitter här och svettas som vanligt.

Åkte förresten samma 509:a som Ellinor i morse, första gången någonsin.

Igår var Helena DUKTIG! David och jag var ute och sprang – över Bällstaån och genom Ulvsunda industriområde ungefär – i ca 45 minuter och jag klarade av att springa hela tiden. Har nog aldrig hänt förr. :) Men så tänkte jag också på att börja lugnt och rulla fötterna sådär som man ska. Det kanske blir folk av mig också till slut…

Hämtade även kort igår – massor av Kretabilder som ska upp på hemsidan. :) Väntar fortfarande på Hultsfredsbilderna.

Har börjat klura mer och mer på en ny dagboksidé… inget ont om diaryland, men jag vill göra en EGEN. Synd bara att inte passagen stöder cgi, men jag får väl lägga den någon annanstans.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *