Lunch & färg

Det är roligt när strömmen kommer tillbaka efter att ha varit av ett tag och alla kontorsapparater börjar väsnas, som om de givits ett startskott…

Igår skulle Kristian, Totte, Jugge och Ingrid äta lunch på Arninge krog… “Ska du med och käka?” undrade Kristian. “Nja”, sa jag, “jag har lunchlåda.” “Ställ den i frysen!” sa Kristian. “Njee, det är billigare med lunchlåda”, gnällde Helena. “Jamen då betalar jag lunchen!” sa Kristian och så hivade han upp kortet vid kassan på restaurangen och betalade för hela gänget… :)

Det var premiär för mig, har aldrig varit på Arninge krog tidigare, trots att det ligger runt hörnet. Mitt busspan #1, han som ser ut som Pär Wiksten, var där! Han måste alltså också kliva av bussen i Arninge… läckert. :)

Igår färgade jag och David hår! Nu är vi julafton tillsammans – han har nämligen grönt hår och jag rött!

Ikväll är det konsert, imorrn är det fest! Har en stor resväska med mig här på jobbet idag, ska lämna tillbaks den till mamma, lånade den till Kreta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *