Ingela

Rugg… idag tog jag på mig jackan för första gången på länge.

Nu har jag, om än inte en plan, så åtminstone en någorlunda konkret idé om vad man skulle kunna göra i höst… träffade nämligen Ingela igår och hon har ju läst lite isländska och skulle gärna vilja åka till Island, särskilt som att hon inte är säker på att utbildningen hon sökt är rätt…

Vi träffades alltså igår efter jobbet och åt lasagne på Café la Rose (eller nåt) på Drottninggatan. Sen åkte vi hem till Sumpan och åt hallonpaj till efterrätt. Trevligt!

David ska förmodligen till Oskarshamn och jobba fre-lö… men han kommer hem tills jag fyller år på söndag.

Har kommit en bit på väg med min nya, alldeles egna dagbok, som ska ersätta denna… roligt att fippla med cgi. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *