Hoppa till innehåll

Jag älskar Söder

Bosse gick tidigare igår och precis innan jag också skulle gå började det ringa folk från England och fråga, stressat, om samma komponent… hmm. Jag fick dock inte tag på snubben som har den, så de får gott hålla sig till tåls.

Efter jobbet träffade jag Ellinor och så utforskade vi Söder lite tillsammans… Hittade cafét på Katarina Bangata, som Johanna pratat om… Blå Lotus alltså. Men vi hade precis ätit på McDonalds, så vi nöjde oss med att titta och njuta av södermiljön i allmänhet. Sen hamnade vi i Vitabergsparken och till vår förvåning var där en stor skara människor samlad… det visade sig att de väntade på att en teaterföreställning skulle börja, så vi joinade. Teatern var bra och gratis. :) Midsommar på alla fyra hette den.

Söder är så jäkla mysigt… vill bo där.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *