Hoppa till innehåll

Helena 21 år!

Jaha, då var man 21 då… inte illa när man ser ut som 12… :) (så skrev jag förra året också…) Föräldrarna, farfar, John, Ullis, William, Tilde och Davids mamma + Lasse har varit här. Jag har precis städat upp, David ligger och sover… hmm, jättekul.

Fick en minisovsäck av föräldrarna, samt ett sånt där Helenaglas som jag har hela två stycken av nu… fick en handduk och en tvål av Ritha och Lasse, nu har jag en egen handduk och behöver således inte snylta lika mycket på föräldrarna. :)

David kom hem igår, som jag hoppades. Fast först var han ute på stan och letade efter en affär där han skulle köpa present åt mig. Tyvärr hittar han ju inte så bra… så han letade på Drottninggatan efter en affär som ligger på Söder. Hmm. Så det bidde ingen present just nu… men jag fick en jättefin pärlplattegris i alla fall, som han gjorde medan jag låg i sängen och väntade i morse. :) Och så fick jag ett kinderägg när vi var ute och handlade.

Ellinor och jag var på söder i fredags också. Satt i Tantolunden och drack vin och åt kex, ost och vindruvor. :) Mysigt. Jag fick presenter av henne också innan hon åkte hemhem – ett halsband, kostrumpor och en elefantvattenkanna!

Hmm… jag har tråkigt… Om David vaknar snart ska vi väl äta en festlig födelsedagsmiddag bestående av ravioli för 12 kr från Hemköp. Finns för 6 kr också, men den smakar därefter.

David är ju bergsäker på att han aldrig vill ha barn… jag kan inte påstå att jag just nu känner någon större lust heller… För det mesta när man har med barn att göra är de nog mest jobbiga, även om de såklart är lite söta också. Men ujujuj vilket jobb att hålla reda på dem. William och Tilde är helt galna. :) Nu har ju John & Ullis i alla fall fixat lite barnbarn till våra föräldrar, så jag behöver väl inte känna mig pressad. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *